28/3/09

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Μια πολύ τιμητική πρωτιά είχε το σχολείο μας στο τουρνουά 3Χ3 STREET SOCCER ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ’ που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Η συμμετοχή των μαθητών μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και είχε σαν αποτέλεσμα να βραβευθούμε ως σχολείο για τη μαζικότερη συμμετοχή στο τουρνουά, με ειδική πλακέτα από το δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής την οποία παρέλαβε ο Διευθυντής του Σχολείου μας.
Μπράβο παιδιά!!!
Ως σχολείο θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την βράβευση αυτή, επειδή πιστεύουμε ότι αθλητισμός και αθλητικό πνεύμα δε σημαίνει αναγκαστικά νίκες , πρωτιές και ανταγωνισμούς αλλά κυρίως συμμετοχή, συνεργασία και ομαδικότητα πάνω απ΄ όλα.
Στο περιθώριο της τελετής βράβευσης ο Δντής του Σχολείου κ. Γιάννης Λογοθέτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων κ. Γιώργος Κρητικίδης και γονείς των μαθητών του σχολείου μας που συμμετείχαν στο τουρνουά, είχαν εγκάρδια συνομιλία με το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο τον οποίο και ενημέρωσαν για την ανάγκη ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο 5Χ5, ο οποίος είναι σε πολύ κακή κατάσταση και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς στους αθλούμενους μαθητές μας . Ο δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αίτημα και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί το σχολείο, προκειμένου να συζητήσει με τη σχολική μας κοινότητα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τη δημιουργία ιστολογίου του 3ου Δημοτικού Σχολείου, κάτι που έλειπε εδώ και αρκετό καιρό!!
    Το σχολείο μας και οι μαθητές του αξίζουν την οποιαδήποτε δημοσιότητα και ενημέρωση σε ότι αφορά τη συμμετοχή τους σε μαζικές εκδηλώσεις κάθε ενδιαφέροντος (αθλητικού, ψυχαγωγικού, εκπαιδευτικού, μουσικού, θεατρικού κ.α.). Ό,τι αφορά τους μαθητές και την προσπάθειά τους πρέπει να επιβραβεύεται και να ενθαρρύνεται από όλους εμάς τους μεγαλύτερους.
    Ας συγχαρούμε λοιπόν, εκτός από όσους συμμετείχαν στο soccer street, και τους μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων στις 14 & 15 Μαρτίου και μάλιστα τα κορίτσια της ΣΤ΄τάξης έφεραν το κύπελλο της 3ης θέσης στο σχολείο μας (μια και αναφέρουμε εκδηλώσεις Μαρτίου). Ακόμη από ότι έχουμε ακούσει αρκετά παιδιά συμμετέχουν σε μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής σήμερα. Περιμένουμε να μάθουμε νέα και για την εκδήλωση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή