30/3/09

ΒΡΑΔΙΑ "ΜΕΓΑΡΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Μια πολύ όμορφη βραδιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε , με το ελληνικό συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής : Music, Performance and Beyond, το βράδυ της Κυριακής, 29-3-2009, όσοι βρεθήκαμε στην κατάμεστη αίθουσα «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ», στο Μέγαρο Φίλων της Μουσικής .
Στη μουσική παράσταση που παρακολουθήσαμε, συμμετείχε πολυπληθής ομάδα μαθητών του σχολείου μας. Οι μικροί μουσικοί μας , με τη φαντασία και το ταλέντο τους, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσίασαν ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι και δικαιολογημένα απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας αλλά και στο μουσικό του σχολείου μας, τον κ. Σπύρο Μακαρούνα που είχε την ιδέα της συμμετοχής του σχολείου μας στην εκδήλωση, επέλεξε τους μαθητές που θα συμμετείχαν σ΄ αυτήν και δούλεψε πολλές ώρες μαζί με τα παιδιά, με κέφι και μεράκι για να βγει αυτό το όμορφο μουσικό θέαμα που απολαύσαμε.

1 σχόλιο:

  1. Πολλά μπράβο στον Σπύρο Μακαρούνα που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μας να ασχοληθούν με κάτι όμορφο και δημιουργικό.

    Ελπίζω ο Κος Σπύρος να πρόσεξε τα κατάπληκτα μάτια των παιδιών όταν βγήκαν στην σκηνή του μεγάρου βλέποντας την κατάμεστη αίθουσα από κόσμο.

    Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή