4/4/09

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ

Λάβαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση, από το Δήμαρχο της πόλης μας με την οποία μας καλεί να παραστούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος μας, στο αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» (Τέρμα Πατριάρχου Ιωακείμ) τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2009, στις 8:00 μ.μ.
Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργίου Σούρλα, με τίτλο: «Οι ήρωες του 1940 περιμένουν».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό αφιέρωμα του Βαγγέλη Παπαθανασίου, αποσπάσματα από το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη, χαιρετισμούς από τον κ. Στέλιο Παπαθεμελή, Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης και το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, καθώς και ομιλίες από τον κ. Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, Αντιστράτηγο ε.α και τον συγγραφέα του βιβλίου κ. Γ. Σούρλα.
Ευκαιρία είναι λοιπόν το βράδυ της Δευτέρας να ανηφορίσουμε την Πατριάρχου Ιωακείμ για να παρακολουθήσουμε το μικρό αυτό αφιέρωμα στο Έπος του 1940 και τους αφανείς ήρωές του που 69 χρόνια μετά γυρεύουν ακόμα την δικαίωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου