1/4/09

ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Καλό μήνα σε όλους!!
Η άνοιξη έφτασε . Τα πρώτα σημάδια της φάνηκαν και στο σχολείο μας
Το μαρτυρούν τα λουλούδια που άνοιξαν τα πέταλά τους στο μικρό κήπο μπροστά από το Β1 και Β2 που φύτεψαν και φροντίζουν οι μαθητές της Β΄τάξης.
Το μαρτυρούν ακόμα οι χαρούμενες παιδικές φωνές των μαθητών μας που κάθε απόγευμα πλημμυρίζουν το προαύλιο του σχολείου μας .
Παιδιά χαρείτε το παιχνίδι και τον αθλητισμό!!!
Προσπαθήστε όμως να διατηρείτε καθαρό το προαύλιο και τα γηπεδάκια μας .
Μη γράφετε στους τοίχους.
Η καθαριότητα και η αισθητική των χώρων είναι πολιτισμός.
Και ένα τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό.
Πολύ μας στενοχωρεί, μας προβληματίζει και μας κάνει να ανησυχούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μερικά παιδιά σκαρφαλώνουν στη ταράτσα της αίθουσας τελετών με προφανή τον κίνδυνο να έχουμε σοβαρό τραυματισμό.
Παιδιά, θεωρώντας ότι η ασφάλεια και η υγεία σας είναι τα σπουδαιότερα αγαθά και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους το δηλώνουμε και το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή για να είμαστε …αγαπημένοι:
ΟΠΟΙΟΣ «ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ» ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ «ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετώ τη προσπάθεια που κάνετε για τα μαθητικά δρώμενα στη γειτονιά μας!
    Μπαίνοντας γρήγορα στο θέμα της ασφάλειας, επικροτώ την "αστυνόμευση" του χώρου για παράνομα σκαρφαλώματα και βανδαλισμούς, από όποιον και αν προέρχονται.
    Επίσης καλό είναι να γίνει και μια αναφορά και το επικίνδυνο γήπεδο που υπάρχει στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Ο αθλητισμός έχει προϋποθέσεις' μια από αυτή είναι και η ασφάλεια όπως σωστά επισημαίνεται εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή