2/4/09

Η ΝΙΡΕΤΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Φαίνεται ότι άρεσε το σχολείο μας στη κ. Νιρέττα Καρέττα , την εντυπωσιακή θαλάσσια χελώνα και μας επισκέφτηκε για δεύτερη φορά σήμερα το πρωί.
Αυτή τη φορά είχε σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου μας, μετά από την πρόσκληση που της έκαναν τα παιδιά και οι δασκάλες της Β΄τάξης , Λία Πασχαλίδου, Αλεξανδρή Ελένη και Βιβή Καλαντζή.
Αν κρίνουμε από τα θετικά σχόλια που έγραψε στην προηγούμενη ανάρτηση μας για το σχετικό θέμα, αλλά και τα καλά λόγια που ακούσαμε να μας λέει για το πόσο συνεργάσιμοι και προσεκτικοί ήμασταν, θεωρούμε ότι γίναμε πολύ καλοί φίλοι μαζί της.
Καθώς την αποχαιρετούσαμε ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά με την υπόσχεση ότι δε θα χαθούμε αφού θα έχουμε συνεχή αλληλογραφία μαζί της.
Πολλές ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε τόσο στο Μεσογειακό Σύνδεσμο για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελώνων (MEDASSET), ο οποίος μας προσέφερε δωρεάν το οικολογικό αυτό πρόγραμμα , όσο και στη υπεύθυνη εκπαιδευτικό και εμψυχωτή του προγράμματος κ. Άντα Βλαχούτσικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου