22/5/09

ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ


Με ήχους και εικόνες πλημμύρισε σήμερα το πρωί η αίθουσα τελετών του σχολείου μας.
Στη συναυλία που έληξε πριν από λίγο, μαθητές από όλες τις τάξεις (ΦΩΤΟ1)ξεδίπλωσαν τα μουσικά τους ταλέντα και μας μάγεψαν. Με έγχορδα, πνευστά και κρουστά όργανα αλλά και τις σπουδαίες φωνές τους, τα παιδιά ξεσήκωσαν τους δασκάλους τους και τους συμμαθητές τους οι οποίοι ενθουσιασμένοι σε κάποιες στιγμές της συναυλίες έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες. Παράλληλα από γιγαντοοθόνη της αίθουσας προβάλλονταν όμορφες εικαστικές δημιουργίες όλων των μαθητών μας.
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μουσικούς μας, εν δυνάμει μελλοντικούς καλλιτέχνες , στο μουσικό του σχολείου μας Σπύρο Μακαρούνα που οργάνωσε τη μουσική εκδήλωση, στη δασκάλα της ΣΤ΄ Τζένη Συρράκου που δημιούργησε το πρόγραμμα παρουσίασης με τις ζωγραφιές των παιδιών μας και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί το σπουδαίο αυτό πολιτιστικό δρώμενο.


3 σχόλια:

  1. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σαν μουσικός σε αυτή τη συναυλία.Ελπίζω να ξαναγίνει τέτοια εκδήλωση σο σχολείο μας.Το καλύτερο ήταν όταν έπαιξε μπουζούκι ο Δημήτρης,συμμαθητής μου,και συκώθηκαν όλοι και χορέψανε.
    Αυτά για τη συναυλία.
    Τάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω πως ημουν φοβερος στην κιθαρα στο πρωτο συγκροτημα αλλα το τραγουδι θα ηταν καλυτερο αν καποιοι καποιοι ελεγαν σωστα το τραγουδι...

    Κων/νοσ Ρουσσης
    στ'1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα, τα πήγατε πολύ καλά όλοι στη συναυλία. Δε χρειάζεται να είσαι τόσο αυστηρόσ με τους συμμαθητές σου. Σημασία έχει να προσπαθούμε και κάθε φορά να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας. Εμείς οι δάσκαλοί πιστεύουμε ότι όλοι δώσατε το καλύτερο εαυτό σας εκείνη τη μέρα. Αν δεν τα καταφέρνουμε πάντα αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.Πολλές φορές και μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμ και γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή