15/5/09

…ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό στις παρακάτω ημερομηνίες:
Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009, λόγω των Ευρωεκλογών (θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο).
Τη Δευτέρα , 8 Ιουνίου 2009, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.
Την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, λόγω των εκλογών των Εκπαιδευτικών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων τους για το Συνέδριο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε)
Επειδή ακούγονται διάφορες φήμες ότι δήθεν τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα φέτος, σας ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι τα σχολεία θα κλείσουν όπως προβλέπεται από το νόμο, τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009.

1 σχόλιο:

  1. Οι εκλογές οποιουδήποτε κλάδου (όπως και για το ΔΟΕ), είναι η βάση των δημοκρατικών διαδικασιών που πρέπει να τον διέπουν, το πότε όμως θα γίνονται πρέπει να είναι μέσα στο κοινό και λογικό νου όλων μας. Θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει κάλλιστα την Παρασκευή 5/6, και σε σχολείο που δεν θα είναι εκλογικό κέντρο ή κάποιο απόγευμα καθημερινής, ή ακόμα κάποιο άλλο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, το να λέμε ότι τίποτα δεν αλλάζει είναι πολύ πιο εύκολο από την προσπάθεια για να αλλάξει. Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι περνάμε αυτή τη χείριστη νοοτροπία και στα παιδιά μας που αργότερα θα θεωρήσουν αυτή τη στάση στα κοινά, ως σωστή, πάγια και μη εξαιρετέα για οτιδήποτε έχει σχέση με το 'δημόσιο'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή